about           eng

Mijn naam is Iwein Reimerink, Ik ben een jong kunstenaar met een Bachelor of Art and Technology ‘Design for Virtual Theatre and Games’ van de HKU te Utrecht op zak.
In mijn ideeën en ontwerpen combineer ik interactie, animatie en kunst.Met kunst bedoel ik de vormgeving van dingen, niet alleen schilderijen of digitale kunst maar ook fysieke en theatrale vormgeving van objecten en systemen. Met animatie bedoel ik 2/3d animatie en fysiek tastbare bewegende sculpturen. Met interactie bedoel ik installaties, sculpturen, spellen, verhaallijnen en theater wat reageert en veranderd op de invloed van de kijker en zo de ‘kijker’ een ‘gebruiker’ maakt.Dit alles probeer ik te combineren met mijn eigen fantasie als kunstenaar. Ik denk dat het combineren van disciplines iets nieuws, iets groters oplevert dan de som der delen. Ik ben vaardig in een diversiteit aan 2d (Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator) en 3d (3ds Max, Unity3d) design software programma’s evenals een handwerker met metaal, hout en elektronica.
Deze combinatie aan vaardigheden maakt dat ik me zowel in de digitale- als in de echte wereld thuis voel en mijn ontwerpen en concepten ook kan uitvoeren. Een brede basis aan kennis maakt mij een team speler die met verschillende soorten specialisten kan communiceren in hun eigen taal.

Specialiteiten
animatie, interactie ontwerp, hardware interfacing, virtuele- en fysieke vormgeving

Categories